Stjärnutvecklare/web guru

Trött på att vara resurskonsult? Intresserad av en ny utmaning?

Vi söker nu ytterligare en nyckelperson till ett av våra snabba agila kundteam. Vår önskan är att du är en utvecklare som är van att agera i grupp, lätt sätter dig in i nya problemområden och gillar att jobba nära kund. Precis som vi vill du använda dynamiska språk för att leverera värde till kund. Vårt team är till exempel  riktigt duktiga på Javascript, AngularJS, Node.js och PHP. Det hoppas vi du också är!

Dessutom är du intresserad av att effektivisera utvecklingsmiljöer och testmiljöer, införa nya språk, ramverk och agila metoder. Inte för sakens skull utan för att du är ett proffs som vill överträffa kundernas förväntningar vid varje leverans. Hos oss kan  du göra skillnad. Vårt erbjudande inklusive vår unika leveransmodell ger både dig ett roligare jobb och kund bättre leverans. Är du rätt person kommer du få alla yttre förutsättningar du kan tänkas önska dig!

Välkommen till Softhouse högst upp på Tegnergatan 37 i centrala Stockholm. Eventuella frågor besvaras av Sven Jansson, mobil 0768-64 03 30. Skicka din ansökan till recruit.sto@softhouse.se snarast, urval sker löpande.